Σύσφιξη Προσώπου, odermatologos

  • Που οφείλεται η προοδευτική χαλάρωση του δέρματος του προσώπου;

Η χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου που παρατηρείται με την πάροδο των ετών, οφείλεται κυρίως στην μείωση τόσο της ποσότητας όσο και της ποιότητας των κολλαγόνων και ελαστικών ινών που έχουμε στη μεσαία στοιβάδα του δέρματός μας.

  • Με ποιο τρόπο μπορούμε να πετύχουμε σύσφιξη στο δέρμα του προσώπου;

Για να επιτύχουμε επομένως ικανοποιητική σύσφιξη, οφείλουμε να δράσουμε στην μεσαία στοιβάδα του δέρματος, κάτω από την επιδερμίδα, διεγείροντας τους ινοβλάστες μας στην παραγωγή νέων κολλαγόνων και ελαστικών ινών.

  • Πως πετυχαίνει την σύσφιξη το INTRAcel;

Χάρη στο INTRAcel που διαθέτει την πρωτοποριακή πατενταρισμένη κλασματική τεχνολογία FRM (Fractional Radiofrequency Microneedling), είναι εφικτή τόσο η σύσφιξη του δέρματος και η αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, όσο και η σύσφιξη του δέρματος του λαιμού και η ελάττωση του διπλοσάγωνου, χωρίς ενέσεις, με τον ελάχιστο επεμβατικό τρόπο και με χρόνο αποθεραπείας μόλις τριών ημερών (Μη χειρουργικό Lifting).

Ο μηχανισμός δράσης του είναι, o ελεγχόμενου βάθους μηχανικός τραυματισμός του δέρματος (Microneedling), μέσω κεφαλής με 49 επιχρυσωμένες ακίδες, που μεταφέρουν ταυτόχρονα υψηλής ισχύος ραδιοσυχνότητες (Radiofrequency), κατευθείαν στην μεσαία στοιβάδα του δέρματος ,χάρη στο ελεύθερο από χρυσό άκρο τους. Η κλασματική τεχνολογία (Fractional) που διαθέτει βοηθάει στην ταχεία αποθεραπεία καθώς μεταξύ των ακίδων παραμένουν νησίδες υγιούς δέρματος.

Με αυτόν τον τρόπο διεγείρουμε και μηχανικά (Microneedling) και θερμικά ( Radiofrequency) τους ινοβλάστες μας για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, δουλεύοντας στο βάθος που θέλουμε, χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα.
Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι τα αποτελέσματα στη σύσφιξη, είναι δεκαπλάσια απ’ ότι εάν εφαρμόζονταν είτε η μηχανική είτε η θερμική διέγερση από μόνες τους.

  • Πόσες εφαρμογές χρειάζονται και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Χρειάζονται 3 εφαρμογές με απόσταση τουλάχιστον ενός μήνα μεταξύ τους και τα αποτελέσματα διαρκούν για χρόνια.
Είναι μια εφαρμογή που αγαπούν γυναίκες όλων των ηλικιών, καθώς βοηθάει και στη βελτίωση των ουλών του προσώπου.