Κρυολιπόλυση MICOOL – A, odermatologos

Τι είναι το MICOOL – A και πώς λειτουργεί;

Το MICOOL – A της εταιρείας HIRONIC είναι ένα σύστημα Κρυολιπόλυσης.
Η λειτουργία του στηρίζεται στην παρατήρηση Καθηγητών Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαντ ότι τα λιποκύτταρα όταν εκτίθενται σε χαμηλή θερμοκρασία, κρυσταλλοποιούνται και πεθαίνουν, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι γειτονικοί ιστοί του δέρματος. Αυτό το πετυχαίνει με ειδικές κεφαλές που διαθέτει, οι οποίες ψύχουν έως τους – 10 βαθμούς Κελσίου την υπό θεραπεία περιοχή.
Έτσι καταφέρνει ανώδυνα, μη επεμβατικά, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, να ελαττώσει κατά 25-30% τον πληθυσμό των λιποκυττάρων ανά περιοχή εφαρμογής. Σαν αποτέλεσμα έχουμε την αισθητή σμίλευση του σημείου, γι’ αυτό η μέθοδος καλείται και Κρυογλυπτική.

Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε το σύστημα επιλεκτικής Κρυογλυπτικής MICOOL-A της εταιρείας HIRONIC, το οποίο υπερέχει έναντι άλλων συστημάτων, γιατί:

I. Διαθέτει πολλαπλές κεφαλές, διαφορετικού μεγέθους η κάθε μία, που εφαρμόζουν και στα πιο δύσκολα σημεία του σώματος.
II. Χρησιμοποιούνται ειδικές μεμβράνες πάνω στην επιδερμίδα για την προστασία της από το ψύχος, και ειδική μεμβράνη στην κεφαλή για λόγους αντισηψίας του δερματος.
III. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας και αυτοδιάγνωσης, με τη βοήθεια ειδικού αλγορίθμου παρακολούθησης της θερμοκρασίας, της πίεσης και του χρόνου, ώστε αν χρειαστεί, προκαλεί την αυτόματη διακοπή της θεραπείας.
IV. Με μόλις μια συνεδρία πετυχαίνει τον στόχο της ελάττωσης του 25-30% του πληθυσμού των λιποκυττάρων.

Πού χρησιμοποιείται;

Το MICOOL – A χρησιμοποιείται για :